Partvonalról könnyű



Ismét a “kedvenc” fb. oldalról. Nekem csak olajbogyó, habár az olajbogyó finom, hasznos, az az oldal pedig nem az.


Van a Tamimi- ügy. Tamimi a palesztin “leányka” aki gyerekkorától, kb. 8 éves korától abból tartja el a családját, hogy izraeli katonákat pofoz, inzultál a barátnőivel együtt, ezért pénzt kap. Ahol izraeli katona van odamennek, anyuka kamerával felszerelkezve és indulhat a pallywoodi forgatás. Csakhogy hiba csúszott a gépezetbe, mert a katonák nem ütöttek vissza, nem lehetett telekürtölni a világsajtót ezzel. Viszont Izrael megunta és 7 hónap börtönre ítélte. Csodás ország ez, más országokban sokkal keményebb büntetés várt volna rá. Ezzel szemben a börtönben ráért, nem tudott senkit provokálni, ráért tanulni, leérettségizett, evett, ivott. Majd amikor kiengedték gyorsan találkozott Abbasszal, aki hamarosan nemzeti hősként kezeli, Erdogán nem felejtette el azonnal felhívni telefonon. Az az Erdogán aki sokkal kevesebbért évtizedekre bezárja az ellenfeleit, újságírókat, stb.

Tehát visszakanyarodva. Azon az oldalon egy hozzászóló, aki kamuprofil, sejtem ki állhat mögötte (monogram), ezt írta be

Sándor Zita : „Baloldaliak! Vegyetek példát ettől a lánytól, és tanuljátok meg, hogy mi az a hazafiasság!”

Nekem is lenne egy javaslatom. Ha már úgyis Izraelben él, amit szégyell (?), hiszen a kamuprofilja adatlapján nem azt adja meg lakcímnek, akkor legyen bátor és saját arccal, névvel induljon el és provokálja az izraeli katonákat, hiszen Tamimi legalább adta a nevét, arcát hozzá. Azokat a katonákat, akik őt és a családját is védik ......... sajnos.

Picit elkanyarodva megemlítem az Amnesty International Magyarországot is. Ők így közölték:

“ JÓ HÍR: Ahed Tamimi 17 éves palesztin aktivista vasárnap kiszabadul izraeli börtönéből, ahol 21 nap híján 8 hónapot töltött. Ahedet azért ítélték el, mert egy tüntetésen megpofozott és megrúgott két izraeli rohamrendőrt. “

Izraelben nincsenek rohamrendőrök és mint a rengeteg videó is bizonyítja, semmilyen tüntetés nem volt. Egyszerűbb lett volna azt írni, hogy 7 hónap és 9 nap, akkor nem tűnik hatásvadászatnak. Arról nem beszélve, hogy eléggé felhízlalva, érettségizetten került ki a börtönből.

......És még egy gyöngyszem:

Sándor Zita : „Pontosan a maga sötét hozzáállása a gyűlölet és a terror melegágya. Nem csodálkozom, hogy az ilyen rasszista kijelentések után pofonra viszket a kezük, vagy bicska nyílik a zsebükben...”

Világos, tehát, ha a fb-on antiszemita gyűlölködő hozzászólást látunk akkor bicska zsebbe és már le is lehet szúrni az első embert aki az utunkba kerül, vagy pofozzunk fel egy katonát/rendőrt.
Természetesen mi ezt nem tesszük, mert értelmes emberek vagyunk, nem úgy, mint ő, aki mentséget keres a terroristáknak és nem csodálkozik. Most pedig, ami frissebb, a nemezetállam-törvény. A demokrácia végét vizionálják, van egy újabb hozzászóló, aki - mily meglepő - kamuprofil és mindenben nekik ad igazat.

Kell egy újabb név persze, mert már szinte mindenki elpártolt onnan, illetve akik cáfolják őket, a szólás szabadság jegyében azonnal kizárják, törlik. Tehát akkor már csak az a kérdés mit jelent nekik a demokrácia, amit siratnak. (költői)

Változatlanul szívesen látott hozzászóló az antiszemita provokátor troll és az érdekes magyarsággal író - holott évtizedek óta Magyarországon él - arab provokátor. A magyarázat egyszerű. Miután mindkettő provokátor troll, kattintásokat visz az oldalra, ezt az egyik admin. nem is tagadta. Persze az is érdekes, hogy őket csak azon az oldalon tűrik meg, minden zsidó/izraeli oldalról ki vannak már zárva.


Kiegészítés:

Sándor Zita    - Izraeli arany az európai atlétikai bajnokságon, izraeli zászlóval, himnusszal, mindennel, ami kell, és ők figyelmen kívül hagyják. Se telefonhívás, még egy üdvözlés sem - morognak és gyűlölködnek. Mert a szemükben ő nem izraeli: fekete, nem zsidó, tetejébe egy zsidóval házasodott és közös fiuk van (asszimiláció!). Az izraeli állampolgársága nem számít. Ez a nemzetállam törvény lényege: az izraeli állampolgárság eltörlése. Ez hatalmas hazugság, sőt ez már uszítás is. Szó nincs erről, arról nem beszélve, hogy nem is indulhatott volna izraeli színekben, ha nem állampolgár.................pedig őt megfoszthatnák már az állampolgárságától . (Az adatlapján ugyan Zsana szerepel lakhelynek, ami szerintem nem Izraelben van).



Katona Judit



Kép forrása : United with Israel


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Európa: a cenzúrázott film, amelyet nem akarnak, hogy megnézz

A békéhez vezető út