Muzulmán becsületgyilkosságok Madzs el Krumban

Nem, nem a zsidók gyilkolják Madzs el Krumban az arabokat, mint a Haarec és szócsövei, pl. a magyar nyelvű olajbogyós álhírportál próbálja meg beállítani – hanem egymást öldösik !



Több száz helyi madzs el krumi arab tüntetett a nők elleni helyi muzulmán erőszak miatt. Egy hét leforgása alatt már második helyi madzs el krumi fiatal arab nőt végezték ki helyi arab gyilkosok. A szombaton meggyilkolt 31 éves muzulmán nő volt az utolsó az eddigi áldozatok sorában , óvónő volt az egyik helyi óvodában. Kétszer elvált. Az első férjétől valószínűleg a férfi követelésére, mert nem született gyerekük. A második házassága sem sikerült: az is válással végződött. A lakásától ötven méterre gyilkolta meg egy ismeretlen tettes. A nő a saját kocsijában ült, amikor odalépett hozzá a gyilkos és közvetlen közelről lövéseket adott le a fejére.
Amikor biztos volt benne , hogy meghalt, a gyilkos otthagyta áldozatát és elmenekült. A hét elején is hasonló körülmények között végeztek egy másik helyi madzs el krumi arab fiatal nővel. Az ok a muzulmán tradícióban keresendő. Vagy a férjek érezték úgy , hogy büszkeségüket sértették meg ezek az asszonyok , vagy a család végzett velük ,mert a család érezte úgy hogy foltot ejtettek a család "jó hírnevén"


A 2017- és évben eddig félszáz helyi arabot gyilkoltak meg a szemben álló arab klánok bosszúállás, leszámolás címén, közülük 9 nő volt.  

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Európa: a cenzúrázott film, amelyet nem akarnak, hogy megnézz

A békéhez vezető út