A zsidó történelem tolvajai...

Cipi Hotoveli ( Likud) , képviselőnő külügyminiszter helyettes az izraeli parlamentben mondott, egy hónappal ezelőtti felszólalása. (Az izraeli parlamenti vitát azután tűztek ki, hogy az UNESCO határozatot hozott a hebroni Machpela Barlang , a zsidó Ősapák temetkezési helyéről. Az Unesco határozatban palesztin szenthelyként jelölte meg.)








„Ti a zsidó történelem tolvajai vagytok. Remélem jól tudjátok ezt!

Van két könyv ,amit valószínűleg nem olvastak az UNESCO – ban.

Az első könyv a mi Tannach - unk, ami a tiétek is , mert hisztek benne. És ebben könyvben benne van, hogy a Machpela barlangot az Ősapánk, Ábrahám vásárolta meg anno, teljes árában.
Van még egy könyv, amit nem olvastak az UNESCO- ban, ez egy új könyv és nektek is ajánlom olvassátok el. Ez a könyv a Palesztin nép történelméről szól. Várjatok felolvasok belőle nektek.

De ez a könyv üres képviselőtársaim! Tudjátok miért üres - mert nektek nincsenek királyaitok, nincsenek történelmi hagyományaitok. Ti sorra elfoglaljátok a zsidó ásatásokat, rávetítek magatokat és ellopjátok a mi történelmi értékeinket és azt a sajátotokként mutatjátok föl.

Arról beszéltek, hogy a három világ vallás valaha békében élt egymás mellett Hebronban ? Nem szégyellitek magatokat, amikor a ( muzulmán hódítás idején) Izrael földjén élő zsidók az ősi zsidó szenthelyre vezető lépcsőknek csak a hetedik fokáig mehettek fel, a ti muzulmán elődeitek rendelete értelmében. Így ment ez több száz éven keresztül, mert ti, muzulmánok nem engedtétek meg a zsidóknak, hogy Ősapáik szent helyei közelében imádkozzanak.

Most azonban, amikor a fennhatóságunk alatt van újra a hebroni Machpela barlang megengedjük mindenkinek, hogy szabadon imádkozzon.

Kedves barátaim ! Dávid, Mózes, Avrahám, Izsák, Jakab , Sára , Rebeka és Lea, mindannyian Izrael népének, ősei ! És ti nem fogjátok ellopni őket tőlünk, nem fogjátok őket iszlamizálni, mert nem engedjük meg nektek!

Nem fogjátok eltörölni a Tannach könyvét , nem fogtok minket innen saját földünkből, gyökereinkből kitépni !

A mi szuverenitásunk itt marad örökre !

Köszönöm a figyelmet!”

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Európa: a cenzúrázott film, amelyet nem akarnak, hogy megnézz

A békéhez vezető út